T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / EDREMİT - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz eTwinning Projesine Kabul Edildi / We Participated In An eTwinning Project

Okulumuz beş farklı ülke ve yedi ortak okulun bulunduğu projeye katıldı. Ayrıntılar için tıklayınız...

We participated in a project consists of five different countries and seven schools. Click for the details...

eTwinning, Avrupa Birliği´ne üye ve aday ülkeler arasında gerçekleştirilen Avrupa Birliği hibe programlarının sanal koludur. Burda projeler Twinspace adı verilen sanal bir portal üzerinden yürütülmektedir. Projelerin konuları çok çeşitli olmakla birlikte, bu sanal projeler bir yıl sonra hibe projelerine dönüştürülebilmektedir. Ayrıca yapacağınız projeler için ortak bulmak için de son derece kullanışlı ve faydalı bir platform olarak karşımıza çıkmakta eTwinning. Çoğunlukla sunum, video konferans, e-mail vb web 2.0 araçları üzerinden ülke, il, okul, kültür, yemek, gelenek ve görenek vb. gibi kültürel faaliyetlerin tanıtılmasına imkan vermektedir. 

 

Okulumuz da TASTE OF EUROPE - Sights, sounds, colours and scents adlı projeye başvurmuş ve projenin Türkiye temsilcisi olarak kabul edilmiştir. Projeye Türkiye, Hırvatistan, İtalya, Polonya ve Litvanya´dan toplamda yedi okul katılmaktadır. Okulumuz da Van Vocational And Technical High School adı altında projede yer almaktadır. Ayrıca onaylanan proje için bir de eTwinning etiketi -aşağıda- düzenlenmiştir. Projeyi okulumuz adına İngilizce Öğretmeni Murat ÇILGIN yürütmektedir.

 

Our school participated in an eTwinning project named TASTE OF EUROPE-Sights, sounds, colours and scents. The project consists of five different countries and seven schools of them. We will introduce our country, city, school and cultural activites of the society in this project. We hope to be partners for next erasmus+ projects in future. The represent of our school is Murat ÇILGIN (ELT). 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.03.2015 - Güncelleme: 13.03.2020 10:27 - Görüntülenme: 1241
  Beğen | 0  kişi beğendi