Nis

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun NİSAN ayı okuma birincisi 9IB  sınıfından  R....  B.......... adlı öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz

Nis

Okulumuz Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübünün, Turizm Haftası münasebetiyle, TÜRES Van Şube Başkanı Sinan Pulat, Yardımcısı Adem Ergin ve Patiswiss Pastry Chef Neslihan Kıvanç'ı davet ettiği ve öğrencilerimize mesleki alanda bilgi, beceri ve deneyimlerini paylaştığı etkinlik, 22/04/2024 tarihinde saat 14.00'te okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Değerli misafirlerimize, kulüp danışman öğretmeni Sibel Çelik'e, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İlimizin kurtuluş yıldönümünde okulumuz Tarih Öğretmeni Hasip Polat rehberliğinde öğrencilerimizle tören yapılarak, şehitlerimiz anıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayında gerçekleştirilen Kutadgu Bilig Nesne Tasarım yarışmasında, okulda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Okulda birinci seçilen eser, ilçe de birinci seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yarışma Sonucu:

Ayşe KAYA - Birinci

Nisanur ALYAR - İkinci

Esmanur TEKNAZ - Üçüncü

Mrt

Her Yerde Bende Varım Projesi kapsamında; okulumuz yiyecek içeçek zümre öğretmenleri tarafından, Patiswis Sahibi ve Girişimcisi OĞUZ TÜRKER, yiyecek içeçek bölümü öğrencileriyle workshop etkinliğinde buluşturuldu.

Mrt

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun MART ayı okuma birincisi 9IB  sınıfından  H....  Ç.......... adlı öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz

Mrt

Okulumuz Rusça Öğretmeni Emine SAĞLAM ve öğrencilerimiz,  Rus Edebiyatı haftası dolayısıyla, hazırladıkları programı sundular. Program öğrencilerimizin Rusça tanıtım konuşmasıyla başlayıp, Rus Edebiyatının ünlü şair ve yazarlarının Rusça sunumuyla tamamlandı. Rusça şarkılar eşliğinde hazırlanan şans bilekleri dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Gökçe EROL'un rehberliğinde şiir dinletisini sunan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yeni İSG yönergesi doğrultusunda; İş sağlığı güvenliği uzmanı tarafından, İSG Temel  Eğitimi verildi. Ayrıca eğitimde okul ve pansiyon ortamındaki tehlike ve riskler, sıkça rastlanan kazalar ve hastalıklar, ve alınması gereken önlemler hakkında da bilgi verildi.Okul personelinde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincinin Artırılması amaçlandı.

Mrt

2023 ERASMUS+ bireylerin öğrenme hareketliliği programı kapsamında İspanya’nın Barselona şehrine giden Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğrencilerimiz, 1 haftalık oryantosyon ve gezi programının ardından 3 ay sürecek olan staj programına başladılar.

Öğrencilerimize okulumuz öğretmeni Candan KARAKUYU eşlik etti. Projede emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Konaklama Ve Seyahat Hizmetleri Öğrencilerilerimizin öğretmenimiz GÜNEŞ ŞEN ATAN rehberliğinde. kat hizmetleri dersi uygulamaları.

Mrt

İl ve ülke genelinde yapılan müsabakalarda öğrencilerimiz dereceler kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Onların yetişmesinde emekleri olan ve takibini yapan öğretmenimiz Erdal ŞEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yeni İSG yönergesi doğrultusunda; Nisan ayı itibariyle turizm sektöründe staja çıkacak; 10. ve 11. sınıflarımıza Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanan konaklama işletmlerinde İSG kitabı çerçevesinde, İş sağlığı güvenliği uzmanı tarafından, alan bazlı isg eğitimi verildi. Eğitimde sektördeki tehlike ve riskler, sıkça rastlanan kazalar ve hastalıklar, ve alınması gereken önlemler hakkında eğitim verildi.T urizm Faaliyetleri Kapsamında Yer Alan Konaklama Hizmetlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincinin Artırılması amaçlandı.

Mrt

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun ŞUBAT ayı okuma birincisi 10/A sınıfından  ZİLAN EKİNCİ adlı öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI" kapsamında; öğrenci ve çalışanların afetlerde meydana gelebilecek muhtemel tehlikeler karşısında korunmaları ve afet kültürünün oluşturularak afete hazır okul uygulamalarının güncel ve akılda kalıcı hale gelmesi için, 04 Mart 2024 Pazartesi  günü Saat 10:00'da, okulumuzda ve pansiyonumuzda  Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı.