Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ben Her Yerde Varım” Projesi ile öğrencilerimizin hem meslekî bilgi ve becerilerini kullanması hem de çeşitli sosyal etkinlikler yoluyla toplumsal hayata dokunması hedeflenmektedir. Okul Müdürümüz Fuat TUR başkanlığında meslek öğretmenlerinden oluşturulan proje ekibi etkinliklerini planlayarak, çalışmalarına başladı.

Mrt

Her ay okulumuzda örnek davranışlar gösteren öğrencilerimizden biri okul onur kurulu tarafından ayın öğrencisi olarak seçilmektedir. Mart ve Nisan  aylarında 11/ A dan H.A 12/B sınıfından M.Ç. adlı öğrencimiz ŞUBAT ayının örnek öğrencisi olarak seçildi.Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz, Voyage Torba Hotel ve Edremit Belediyesi iş birliğiyle 20 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00'da Uygulama Otelinde, Kariyer Günü kapsamında tanıtım ve işbaşvurusu etkinliği yapılacaktır. Turizm sektörüne ilgi duyan tüm paylaşlarımıza duyurulur.

Kas

Okulumuzda yapılan yemek yarışması juri değerlendirmesi sonuçunda dört ayrı kategoride birinciler belirlendi.

TATLI TABAĞI BİRİNCİSİ

Özkan ÇİFTÇİ

BALIK TABAĞI BİRİNCİSİ

Yunus PATIR

ANA YEMEK TABAĞI BİRİNCİSİ

Yezda KAYA

MAKARNA TABAĞI BİRİNCİSİ

Esennur ADIYAMAN

Kas

OKULUMUZUN KANTİN İHALE DUYURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIIZ.

Eyl

Okulumuz uygulama otelinde usta öğretici olarak çalıştırılmak üzere istihdam edilecek personellere ilişkin ek duyuru metni aşağıdadır.

Eyl

Okulumuz MESEM programına kayıtlı öğrenciler, aşağıdaki programa göre okula devam etmeleri gerekmektedir.

Eyl

Okulumuzun öğrenci kıyafetinde bir değişiklik yapılmamış olup öğrenci kıyafeti aşağıda belirtilen şekilde olacaktır.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün "Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor Projesi" kapsamında okulumuz 2023 yılı içersinde çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Okul müdürü Fuat TUR ,projeden sorumlu müdür yardımcısı, gönüllü öğretmen ve öğrencilerinden oluşan proje yürütme ekibi, proje kapsamında bu yıl Mayıs ayı ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Nis

Ulusal Ajans'ın Erasmus+ Programı kapsamında, 17 Mayıs - 13 Haziran tarihleri arasında Almanya'da gerçekleştirecekleri eğitime katılmak isteyen 12.sınıf yiyecek alanı öğrencilerimizin, aşağıdaki formu doldurarak 14/04/2023 tarihine kadar elden veya whatsapp üzerinden okula teslim etmeleri, ön başvuru yapan öğrencilerin kesin kabulleri için 24 Nisan 2023 tarihinde velileriyle okula gelmeleri gerekmektedir.

Proje hakkında, Onur ADIGÜZEL ve Candan KARAKUYU hocalarımızdan detaylı bilgi alınabilir.