Mrt

İl ve ülke genelinde yapılan müsabakalarda öğrencilerimiz dereceler kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Onların yetişmesinde emekleri olan ve takibini yapan öğretmenimiz Erdal ŞEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yeni İSG yönergesi doğrultusunda; Nisan ayı itibariyle turizm sektöründe staja çıkacak; 10. ve 11. sınıflarımıza Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanan konaklama işletmlerinde İSG kitabı çerçevesinde, İş sağlığı güvenliği uzmanı tarafından, alan bazlı isg eğitimi verildi. Eğitimde sektördeki tehlike ve riskler, sıkça rastlanan kazalar ve hastalıklar, ve alınması gereken önlemler hakkında eğitim verildi.T urizm Faaliyetleri Kapsamında Yer Alan Konaklama Hizmetlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Bilincinin Artırılması amaçlandı.

Mrt

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun ŞUBAT ayı okuma birincisi 10/A sınıfından  ZİLAN EKİNCİ adlı öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI" kapsamında; öğrenci ve çalışanların afetlerde meydana gelebilecek muhtemel tehlikeler karşısında korunmaları ve afet kültürünün oluşturularak afete hazır okul uygulamalarının güncel ve akılda kalıcı hale gelmesi için, 04 Mart 2024 Pazartesi  günü Saat 10:00'da, okulumuzda ve pansiyonumuzda  Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzun konferans salonunda 10.sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı. Yarışmada neticesinde 10/B şubesi birinci, 10/C şubesi ikinci ve 10/A şubesi üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

29/02/2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda personelimize ve öğrencilerimize hitap eden Karasu; zaman yönetimi, hizmet kalitesi, duygusal zekâ ve etkin iletişim becerileri konusunda bilgilerini, deneyimlerini çarpıcı örneklerle paylaştı. Teşriflerinden dolayı misafirimize teşekkür ederiz.

Şbt

Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Hakları Komitesi bugün okulumuzda öğrencilere hitaben teknoloji bağımlılığı konulu sununu gerçekleştirdi. Komite yetkilisi Mesut TURĞUT, komitenin dayanağını, amacını ve faaliyetlerini açıkladıktan sonra sözü komite üyelerine (Melisa Toktaş, Ezel Günay)  bıraktı. Sunumda, teknoloji bağımlılığının ne olduğu, sebepleri ve çözüm önerileri paylaşıldı. Etkinliğin sonunda komiteye katılmak isteyen öğrencilere başvuru formu verildi. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Şbt

Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Edremit Belediyesi ve MAX Royal Bodrum Vogue Torba Otel işbirliğiyle uygulama otelimizde, İlimizdeki gençleri sektör hakkında bilinçlendirmek ve istihdam oluşturma amacıyla KARİYER GÜNLERİ etkinliği düzenlendi. Okulumuzun yöneticilerinin ve İlçe Belediye Başkanımız İsmail Say’ın konuşmalarıyla başlayan etkinlik, Otel yöneticilerinin sunumu ve iş görüşmeleriyle sonlandırılmıştır. Tüm katılımcılara ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda münazara yarışması ile İngilizce kazanım değerlendirme sınavlarında derece yapan öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ödüllendirilen öğrenciler:

- Mustafa Yağız Baz (Münazara)

- Azad Kiraz (Münazara)

- Aslı Keskin (Münazara)

- Meryem Nisa Acar (Münazara)

- Erkan Çetiz (10.Sınıf Yabancı Dil Sınavı Birincisi)

- Ahmet Celal Özkan (9.Sınıf Yabancı Dil Sınavı Birincisi)

Şbt

Her ay okulumuzda örnek davranışlar gösteren öğrencilerimizden biri okul onur kurulu tarafından ayın öğrencisi olarak seçilmektedir. 9/C sınıfından MELİSA KOÇU  adlı öğrencimiz ŞUBAT ayının örnek öğrencisi olarak seçildi.Öğrencimizi ve sınıf öğretmenini tebrik ederiz.

Şbt

22.02.2024 tarihinde, okulumuzun konferans salonunda, öğrenci ve öğretmenlerle buluşan iletişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, etkili bir sunum gerçekleştirdi. Kızıldağ, konuşmasında katma değeri yüksek ve düşük ülkelerin farkını, ailede, okulda ve toplumdaki yanlış tutumların nasıl sonuçlar doğurduğunu, insan karakterinin nasıl daha iyi hale getirilebileceğini, sağlıklı bir ruh için neler yapılması gerektiğini örnekleriyle güldürerek ve düşündürerek dinleyicilere aktardı. Sorduğu sorulara doğru yanıt veren 3 öğrencimize hediye sözü verdi. Konferansın ardından öğretmen ve öğrencilerin sorularını yanıtlayan misafirimiz, okulumuzun birimlerini gezerek özverili çalışmalarından dolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Dr. Şaban Kızıldağ'ı okulumuza davet eden okul müdürümüz sn. Fuat TUR'a, organizsyonda emeği geçen personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz, Voyage Torba Hotel ve Edremit Belediyesi iş birliğiyle 20 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00'da Uygulama Otelimizde, Kariyer Günü kapsamında tanıtım ve iş başvurusu etkinliği gerçekleştirildi. Okul Müdür Başyardımcısı Fahrettin Karaca ile Belediye Başkanı İsmail Say'ın konuşmaları ardından Voyage Torba Hotel ekibi sunumlarını gerçekleştirdi. Soru cevap faslından sonra iş başvuruları alındı. Etkinlikte emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz eTwinning koordinatörü Ali Çetin'in 9/A sınıfı öğrencileri ile yürüttüğü "Maviyle Yarına Varım" projesi kapsamında 13 Şubat Dünya Güvenli İnternet Günü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Şubat ayı çocukluk çağı kanseri haftası ile ilgili farkındalık oluşturmak, için İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize; saglık personelimiz Ümit Akın rehberliğinde eğitim verildi.

Şbt

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun Aralık ayı okuma birincisi, 9/B sınıfından  ROJHAN BUĞDAY adlı öğrencimize hediyesi takdim edildi. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz