Ara

Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz Büşra OCAK ve Nurgül ŞEN YURDAKUL rehberliğinde, Kariyer günleri kapsamın da okulumuz eski mezunlarından Patiswiss van kurucu şefi Oğuz bey ve ekibi ile buluştu.

Ara

Okulumuz öğrencileri öğretmeniz ERDAL ŞEN rehberliğinde oryantiring müsakabalarında farklı kategorilerde İl ikinicisi , üçüncüsü ve dördüncüsü oldu. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında; on ve onbirinci sınıf öğrencileri için mayıs ayında başlayacak otel stajına hazırlık ve sektör bilgilendirmesi için, konaklama alanı meslek öğretmenlerinin rehberliğinde GAGİK TUR acentası yetkilileri ile öğrencilerimiz buluştu. Sektör ve meslek hakkında bilgilendirme yapılarak, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Ara

Okulumuz Yemek Yarışması Birincilerine; okul idaresi ve meslek öğretmenleri tarafından madalyaları törenle takdim edildi. Tekrar öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.

Ara

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun Kasım ayı okuma birincisi 12/C sınıfından  BERFİN TUTKAN adlı öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz

Kas

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında; on ve onbirinci sınıf öğrencileri için mayıs ayında başlayacak otel stajına hazırlık ve sektör bilgilendirmesi için, Antalya Mukarnas Otel yöneticileri ile öğrencilerimiz buluştu. Sektör ve meslek hakkında bilgilendirme yapılarak, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Kas

Okulumuzun pansiyonunda biriken kullanılmış sıvı yağlardan, Okul Müdürümüz FUAT TUR , öğretmenlerimiz GAMZE SUVARİ ve LÜTFİYE POLAT rehberliğinde; sabun üretme çalışmaları başlatılmıştır. Öğrencilerimizde geri dönüşüm açısından farkındalık yaratmak hemde sabun kullanımıyla tasaruf etmek için başlatılan bu çalışma için teşekkür ederiz.

Kas

Hemşiremiz ÜMİT AKIN rehberliğinde, ağız diş sağlığı haftası dolayısıyla, Edremit İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafındanfarkındalık oluşturmak için okulumuzdaki öğrencilere eğitim verildi. Ayrıca öğrencilerimize sağlık taraması yapıldı.

Kas

Okulumuz 10.11. 12. sınıf öğrencileri arasında, öğretmenlerimiz CANDAN KARAKUYU, YAŞAR ŞİRİNKOYUNCU rehberliğinde; 2023-2024 yılı yemek yarışması düzenlendi. Okulumuz Uygulama Otelinde düzenlenen yarışmaya 22 öğrenci bireysel  katıldı.

Jüri üyeleri Baş müdür yardımcısı Fahrettin KARACA, Teknik müdür yardımcımız Kamuran DENİZ, öğretmenlerimiz Candan KARAKUYU ve Yaşar ŞRİNKOYUNCU tarafından yemeklere lezzet, kıvam, yaratıcılık, servis, sunum, giyim ve hijyen üzerinden puan verildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata intikalinin 85. yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Konaklama ve Seyahat hizmetleri bölümü öğrencilermizin; öğretmenimiz Güneş ŞEN ATAN rehberliğinde yaptığı uygulamalar.

Kas

Yiyecek içecek bölümü öğrencilermizin; öğretmenimiz Yaşar ŞİRİNKOYUNCU rehberliğinde yaptığı üretimler.

Kas

Her ay okulumuzda örnek davranışlar gösteren öğrencilerimizden biri okul onur kurulu tarafından ayın öğrencisi olarak seçilmektedir. 12/A sınıfından Şeydanur KESKİN  adlı öğrencimiz KASIM ayının örnek öğrencisi olarak seçildi.Öğrencimizi ve sınıf öğretmenini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda  Edebiyat Zümremizin koordinatörüğünde 100. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında; öğrenci ve çalışanların afetlerde meydana gelebilecek muhtemel tehlikeler karşısında korunmaları ve afet kültürünün oluşturularak afete hazır okul uygulamalarının güncel ve akılda kalıcı hale gelmesi için, 13 Ekim 2023 Cuma günü Saat 10:00'da, okulumuzda Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı.