Ock

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun OCAK ayı okuma birincisi 12/A sınıfından  KADRİYE KAYA adlı öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz

Ock

Okulumuz pansiyonu sorumlu mdüdür yardımcısı İhsan Koçman ve ekibi tarafından öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve aileleri için sıra gecesi etkinliği düzenlendi. Söylenen türküler eşliğinde çiğ köfte yoğurulup, keyiflen yendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Geleneksel olarak her yıl pansiyon sorumlu müdür yardımcımız İhsan Koçman ve pansiyon ekibi tarafından düzenlenen  ' O SES PANSİYON YARIŞMASI'  tüm öğrenci öğretmen ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti. Yarışma; katılan öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımızla keyifli görüntülere sahne oldu. Elektronik ortamda yapılan oylama sonucu ilk üç şöyle belirlendi.

1. Hüseyin AKKUŞ

2. Hakan TAĞMA

3. Muhbet TOKTAŞ

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Her ay okulumuzda örnek davranışlar gösteren öğrencilerimizden biri okul onur kurulu tarafından ayın öğrencisi olarak seçilmektedir. 10/A sınıfından YUNUS ÇAPKIN  adlı öğrencimiz OCAK ayının örnek öğrencisi olarak seçildi.Öğrencimizi ve sınıf öğretmenini tebrik ederiz.

Ock

İlimizde hayata geçirilen 'Van Okuyor Projesi' kapsamında; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminde okulumuzun Aralık ayı okuma birincisi 9/B sınıfından  ROJHAN BUĞDAY adlı öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz

Ara

Öğrencilerimizin Öğretmenimiz Yaşar Şirinkoyuncu rehberliğinde ; yaptıkları 2024 yılı temalı pasta ve kurabiye çalışmaları.

Ara

Okulumuz Sınıflararası Voleybol Turnuvasını  12-B sınıfı  kazanmıştır Sınıfımızı ve Sınıf öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Her ay okulumuzda örnek davranışlar gösteren öğrencilerimizden biri okul onur kurulu tarafından ayın öğrencisi olarak seçilmektedir. 11/C sınıfından CEYLAN TAHAN  adlı öğrencimiz ARALIK ayının örnek öğrencisi olarak seçildi.Öğrencimizi ve sınıf öğretmenini tebrik ederiz.

Ara

Çevreme Duyarliyim Değerlerimi Seviyorum  (ÇEDES) Projesi kapsamında yardımseverlik ve merhamet temasına istinaden Filistin'e destek vermek maksadıyla İlknur Hocamızın rehberliğinde,  öğrencilerimizi boykot ürünleri konusunda bilgilendirdik.

Ara

Senaryosu, bebekken buğday tarlasında çıkan yangında ellerini kaybeden Avukat Milletvekili Serkan Bayram'ın hayatından esinlenilerek yazılan "Buğday Tanesi" adlı film EBA üzerinden öğrencilerimize izletildi.

Ara

Van Valiliği himayesinde başlatılan Kültür Sanat Van Projesi kapsamında okulumuz idarecisi İhsan Koçman rehberliğinde bağlama kursu başlatıldı.

Ara

Van Valiliği himayesinde başlatılan Kültür Sanat Van Projesi kapsamında okulumuz idarecisi İhsan Koçman rehberliğinde gitar kursu başlatıldı.

Ara

Van Valiliği tarafından organize edilen ve resim öğretmeni Dr. Ramazan YUMRUTEPE tarafından sergilenen Kum Sanatı Gösterisi, okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.

Ara

Okulumuz Floor Curling Kız Takımı;  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdal ŞEN koçluğunda İl üçüncüsü oldu. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Temizlik klubünün bir aylık kontrolleri sonucunda okulumuz 10/A sınıfı en temiz sınıf olarak seçilmiştir. Sınıf Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz